Akupunktur är mycket effektivt som smärt och allergi-lindring och i kombination med massage en av dom bästa av behandlingsformerna.

akupunktur3

 

 DET ÄR MIG DU FÅR TRÄFFA NÄR DU SKALL FÅ AKUPUNKTUR

10247494 1421530888118883 9054809501966455483 n

Jag heter Morgan Andreasson

Jag har arbetat med akupunktur i trettiofem år. Min far Raymond Andreasson var min första läromästare. Han var en av de tidiga i Sverige att forska kring akupunktur och han utvecklade en speciell varsam metod. Jag är dessutom utbildad idrottsmassör och har studerat vid Göteborgs gymnastiska institut. I min verksamhet använder jag mig också av ögondiagnostik och en av mina styrkor är att jag har lätt för att läsa av andra människor och olika sjukdomstillstånd. Jag jobbar efter ett helhetstänkande där filosofin är att allt hör ihop. Genom att behandla olika aku-punkter kan jag öppna blockeringar och höja eller sänka energin i det organ eller den muskel som behandlas. Enligt den metod som min far utvecklade sätts nålarna aldrig djupare i huden än en till två millimeter. Jag värnar om andra människors välbefinnande och det är viktigt för mig att alla som kommer till mig känner sig sedda och omhändertagna.

VAD ÄR AKUPUNKTUR

Akupunktur är en mångtusenårig kinesisk läkekonst som utövas världen över och är en accepterad behandlingsform för bland annat smärta och olika sjukdomar. Akupunkturbehandlingen återställer kroppens balans, lindrar spänningstillstånd, stärker immunförsvaret och på så sätt återställer välbefinnandet.